BATMAN / SASON - Sason Anadolu Lisesi

Okulumuz öğretmenlerimizden, Rukiye Oğultarhan uluslararası Erasmus+ projesi (Ka122sch)yazmıştır

Okulumuz öğretmenlerimizden, İngilizce öğretmeni Rukiye Oğultarhan uluslararası Erasmus+ projesi (Ka122sch)yazmıştır. projemizdeki amaç öğrencilerin gelişimini ve kariyerini daha iyi bir düzeye çıkartmak ve uluslararası boyuta taşımak ve yer edinmektir. Okulumuzda yaşadığımız yerin de etkileri olması sebebiyle konuyu kariyer adımları ve teknolojiyi nasıl eğitime daha aktif uyarlayabiliriz şeklinde belirledik. Projenin amacı Avrupa düzeyindeki diğer okullarla iş birliği içinde olup öğrencilerimizi ve eğitimimizi  daha üst seviyeye çıkarmaktır.

Yayın: 05.03.2022 - Güncelleme: 05.03.2022 15:24 - Görüntülenme: 153